پایگاه صالحات- عضو هيئت علمي بعثه مقام معظم رهبري با بيان خاطرهاي از علامه العمري (ره) گفت: در مدينه با شيخ العمري ديدار كردم. وي گفت: قبر آن حضرت مسلماً داخل بيت خودش است و زماني كه ما كودك بوديم، قبر آن حضرت مشخص بود و ارتفاع آن به يك متر ميرسيد، ايشان اشاره كرد به عصايي كه در دست من بود و گفت: تقريبا به ارتفاع عصاي شما بود.
به گزارش فارس، آيتالله محمدصادق نجمي در سال 1315 در روستاي هريس از توابع شبستر متولد و در سال 1332 وارد حوزه علميه قم شد. وي مدت 28 سال علوم متداول در حوزه علميه را نزد اساتيد و مراجع بزرگي مانند آيات عظام محقق داماد، حاج شيخ مرتضي حائري و گلپايگاني فرا گرفت.
آيتالله نجمي در سال 1360 به دستور حضرت امام خميني (ره) به امامت جمعه شهرستان خوي منصوب و در مدت بيست سال، علاوه بر ايفاي وظيفه امامت جمعه، در همان سال اول ساختمان مدرسه علوم ديني اين شهر را تكميل و حوزه علميه را سامان بخشيد.
نجمي در سال 1364 پس از دريافت مدرك دكترا، دانشگاه آزاد اسلامي شهرستان خوي را تاسيس كرد و تا سال 1380 رياست آن را به عهده داشت. وي در دور دوم مجلس خبرگان رهبري از سوي مردم آذربايجان غربي و در دور سوم از سوي مردم آذربايجان شرقي به عنوان نماينده مجلس خبرگان رهبري انتخاب شد.
آيتالله نجمي عضو هيئت علمي بعثه مقام معظم رهبري بود.
اين عالم رباني عصر روز جمعه بيست و پنجم شهريور ماه 1390 در سن 75 سالگي به علت عارضه قلبي در بيمارستان پيامبران تهران دارفاني را وداع گفت.
*******
يكي از مسائل مسلم و قطعي در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) اين است كه قبر شريف آن حضرت، مخفي مانده و تا به حال، به طور مشخص و دقيق، قبري به آن حضرت نسبت داده نشده است. از طرفي، مدفن و محلي كه ممكن است پيكر پاك ايشان در آن جايگاه دفن شده باشد، و نيز علت مخفي بودن قبر شريف، و علت تلاش وهابيت براي قطعي نشان دادن قبر آن حضرت، محل گفتوگو و نظر بوده و نيازمند بحث و دقت فراوان است. از همين رو، گفتوگويي با آيتالله محمد صادق نجمي انجام دادهايم كه مشروح آن در پي ميآيد.
* علت مخفي بودن قبر حضرت فاطمه زهرا (س) چيست؟
ـ حداقل دو علت براي آن ميتوان بيان كرد: يكي از علل مخفي بودن قبر بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها، عداوت و دشمني حكام با اهل بيت (ع) بوده است. شما ببينيد در سال 236 هجري متوكل دستور داد قبر امام حسين (ع) محو و با خاك يكسان شود. قبل از آن هم در قرن اول هجري به دستور بنياميه، خانه حضرت فاطمه زهرا (س) تخريب شد.
علت ديگر مخفي بودن قبر ايشان، وصيت و تاكيد حضرت فاطمه زهرا (س) بر آن، بوده است مبني بر اينكه پيكر پاكش شبانه دفن و قبر مطهرش پنهان و مخفي شود.
به هر حال اين وصيت و اين نوع تدفين موجب شده كه قبر آن حضرت مخفي و اقوال و آراي مختلف در ميان محدثان و مورخان در مورد محل دفن وي پديد آيد.
* چند احتمال درباره محل دفن ايشان وجود دارد؟
ـ عدهاي مي گويند قبر حضرت فاطمه (س) در بقيع واقع شده، عدهاي ديگر بر اين عقيدهاند كه در داخل خانهاش قرار گرفته و بعضي ديگر احتمال ميدهند در مسجد رسول خدا (ص) و در ميان بيت و منبر آن حضرت باشد.
* آيا روايتي داريم كه محل دفن حضرت فاطمه زهرا (س) را مشخص كرده باشد؟
ـ بله، روايات مسند و مورد اعتمادي از شش امام معصوم درباره محل دفن حضرت زهرا (س) در منابع شيعه نقل شده است. اين روايات نشانگر آن است كه حضرت، داخل خانه خود كه در كنار مسجد و در جوار خانه رسول خدا (ص) قرار داشت دفن شده است.
* جالب است كه از شش امام در اين مورد روايت داريم!
ـ بله، در اين روايات دو نكته قابل توجه است: يكي اينكه شايد كمتر حادثهاي وجود داشته باشد كه درباره آن از شش امام معصوم بالاتفاق روايت نقل شده باشد. نكته دوم اين است كه متن اين روايات، دفن شدن آن حضرت در بقيع را با صراحت نفي ميكند.
* ممكن است نمونهاي از اين روايات را نقل بفرماييد؟
ـ در يكي از آن روايات، مرحوم شيخ صدوق از ابينصر بزنطي نقل ميكند كه از امام عليبن موسي الرضا (ع) از محل قبر حضرت فاطمه (ع)سوال نمودم، حضرت فرمود: «دفنت في بيتها فلما زادت بنو اميه في مسجد صارت في مسجد » يعني امام رضا جواب داد: حضرت در داخل خانهاش دفن شده و بعد كه بنياميه خواستند مسجد را توسعه دهند خانه را تخريب كردند و قبر حضرت در مسجد، قرار گرفت.
اين روايت را مرحوم كليني، ابن شهرآشوب و علامه مجلسي نيز نقل كردهاند.
روايت ديگري را هم عرض كنم؛ سيدبن طاووس در كتاب «المسائل واجوبتها من الائمه» نقل ميكند: محمد همداني ميگويد: به آن حضرت نوشتم: اگر صلاح ميدانيد مرا از محل دفن مادرتان فاطمه زهرا (س) آگاه سازيد كه آيا در مدينه است يا همانگونه كه مردم ميگويند در بقيع قرار دارد؟ آن حضرت در جواب نوشت: «هي مع جدي صلوات الله عليه» يعني حضرت زهرا (س) در جوار جدم رسول الله (ص) دفن شده است.
* نظر علماي معروف شيعه در اين باره چيست؟
ـ مرحوم شيخ صدوق پس از نقل اختلاف در محل دفن آن حضرت ميگويد عدهاي از محدثين رواياتي را نقل كردهاند كه دلالت دارد بر اينكه آن حضرت داخل خانهاش به خاك سپرده شده است، سپس مي گويد: «و هذا هو الصحيح عندي» يعني به نظر من هم اين قول صحيح است.
شيخ طوسي هم اين نظر را دارد. وي ميگويد بهترين قولها اين است كه حضرت زهرا (س) داخل خانهاش يا در روضه دفن شده است.
مرحوم طبرسي نيز معتقد است كه قول كساني كه ميگويند مدفن حضرت، در بقيع است، قول بعيدي است و دو قول ديگر كه داخل خانهاش و يا در روضه دفن شده است صحيح به نظر ميرسد.
علامه مجلسي هم ميفرمايد: همانگونه كه در كتاب مزار بيان كردهايم، اصح اقوال اين است كه آن حضرت داخل خانهاش دفن شده است.
همچنين علامه حسن زاده آملي، كه خود از صاحبدلان است، مي نويسد: بعضي از صاحبدلان به طريق خاصي از علم جفر، سؤال طرح كردهاند كه «يا عليم، قبر فاطمه زهرا (س) در كجاي مدينه است؟» جواب گرفتهاند كه: «جاي قبر، خانه شفيع جميع امت است.»
* آيا حضرتعالي، همين نظر را داريد؟
بله، يك خاطرهاي از شيخ محمد علي عمري (ره) رهبر شيعيان حجاز كه اخيراً از دنيا رفت برايتان بگويم. در ماه رمضان سال 1426 قمري در مدينه منوره با ايشان ملاقات داشتم، ضمن مطالب سودمند درباره قبر شريف حضرت زهرا فرمودند: قبر آن حضرت مسلماً داخل بيت خودش است و زماني كه ما كودك بوديم، قبر آن حضرت مشخص بود و ارتفاع آن به يك متر ميرسيد، ايشان اشاره كرد به عصايي كه در دست من بود و گفت: تقريبا به ارتفاع عصاي شما بود.
* آيا شواهد و قرائن ديگري مبني بر دفن شدن حضرت فاطمه زهرا (س) در خانه خود وجود دارد؟
ـ ترديدي نيست كه دفن شدن در كنار قبر پيامبر اكرم (ص) براي هر مسلماني بزرگترين افتخار دنيوي و عالي ترين مقام معنوي است. شما ببينيد طبق همين اصل، سران سقيفه با بهرهگيري از شرايط موجود و بدون اذن، توانستند كنار حضرت رسول (ص) دفن شوند.
باز بر همين اصل بود كه امام مجتبي (ع) وصيت كرد كه در صورت امكان در كنار تربت جد بزرگوارش رسول اكرم (ص) دفن شود ولي با اجبار و اكراه مانع شدند.
در مورد حضرت زهرا (س) افزون بر آنچه گفته شد، وجود ارتباط خاص معنوي و روحاني متقابل و عاطفه و محبت غير قابل وصف بين رسول خدا (ص) و ايشان، و با توجه به اينكه هيچ مانعي از دفن شدن آن حضرت در داخل خانهاش متصور نيست، چگونه ميتوان قبول كرد كه حضرت فاطمه (س) راضي شود در جايي غير از خانه خودش و غير از جوار پدر بزرگوارش دفن شود؟!
* نظر علماي اهل تسنن در باره مدفن حضرت زهرا (س)چيست؟
علماي اهل سنت در باره مدفن حضرت زهرا (س) سه قول آوردهاند: يكي داخل بيت خود ايشان. اين قول را ابنشيبه از قديميترين مورخان آورده است و مدينهشناس مشهور يعني عبدالعزيز نقل ميكند كه وي ميگفت: حضرت فاطمه (س) داخل خانهاش دفن شده است.
قول ديگر آنها اين است كه حضرت، در بقيع دفن شده است البته در تعيين محل دقيق آن اختلاف نظر دارند.
قول سوم آنها اين است كه داخل حرم ائمه بقيع دفن شده است. اين قول را ميتوان قول مشهور ميان علماي اهل سنت دانست. دليل طرفداران اين قول وصيت امام حسن مجتبي (ع) است كه فرمود: «ادفنوني عند قبر امي فاطمه» مرا كنار قبر مادرم فاطمه (س) به خاك بسپاريد.
* مراد اين روايت چيست؟
در عين اينكه اصل وصيت امام مجتبي (ع) از نظر تاريخي مورد تاييد است اما منظور امام حسن مجتبي (ع) از جمله «امي فاطمه» مادر بزرگوارش «فاطمه بنت اسد» است نه مادرش حضرت زهرا (س) چون اطلاق كلمه «ام» به مادر بزرگ، يك اطلاق شايع و گسترده است.
شاهدش اينكه ابنحبان از بزرگترين محدثان و علماي اهل سنت در قرن چهارم در مورد قبر امام مجتبي (ع) مينويسد: حسن بن علي (ع) در كنار قبر مادر بزرگش فاطمه بنت اسد، دفن شده است.
* عدهاي معتقدند حضرت فاطمه زهرا (س) در محل «روضه» دفن شده است، نظرتان چيست؟
ـ ميگويند روضه آن بخش از مسجد النبي است كه ميان منبر و خانه پيامبر قرار گرفته است.
اصطلاح روضه و نامگذاري آن مكان مقدس به اين اسم، برگرفته از گفتار رسول خداست كه فرمود: «ما بين بيتي و منبري روضة من رياض الجنة» يعني بين خانه و منبرم، باغي از باغهاي بهشت است.
محدوده روضه نزد شيعه با محدوده روضه در نظر اهل سنت متفاوت است.
به نظر ما، روضه از ديوار محراب مسجد النبي (ص) در جنوب ـ كه امروزه با نردههاي فلزي مشخص است ـ آغاز و در شمال به چهارمين ستون منتهي ميشود. يعني يك ستون بيشتر از آنچه اهل سنت ميگويند و حد دوم آن در شرق داخل بيت پيامبر (ص) و بيت فاطمه زهرا (س) است و در سمت غرب محاذي منبر شريف است.
اما پاسخ شما در مورد احتمال دفن ايشان در روضه، اين است كه ما بايد ببينيم منظور از روضه چيست؟ اگر مرادتان محدودهاي است كه شيعه معتقد است و بيت حضرت زهرا را نيز شامل ميشود؟ بايد عرض كنم مساله دفن شدن آن بزرگوار در روضه (به اين معنا) در واقع مكمل رواياتي خواهد بود كه با صراحت دلالت دارند بر اينكه پيكر آن بانو در داخل بيت خويش به خاك سپرده شده است. زيرا از نظر شيعه، روضه داراي مفهوم وسيعتر بوده و شامل بيت پيامبر و حضرت فاطمه (س) نيز ميشود.
اما اگر مراد از روضه تنها فاصله بيت و منبر باشد علاوه بر اينكه دليلي بر مدفون بودن حضرت زهرا سلام الله عليها در آنجا وجود ندارد، اگر پيكر حضرت زهرا (س) در روضه (به اين معنا) دفن شده باشد، اشكال فقهي نيز بر آن متوجه آن خواهد شد چرا كه از نظر شرع، دفن شدن جنازه ـ متعلق به هر كسي كه باشد ـ در مسجد و محلي كه براي عبادت مسلمانان وقف شده است مجوز شرعي ندارد و لااقل مكروه است، و ائمه هدي (ع) بيشتر از هر كس، احكام الهي را مراعات ميكردند. طبق اين تحليل، چگونه جسد مطهر حضرت زهرا (س) در روضه، كه حساسترين جاي مسجد پيامبر (ص) است، دفن شده است؟ و اگر چنين امري جايز بود، پيكر پاك رسول خدا (ص) بر اين كار، اولي و سزاوارتر بود.
* پس جمعبندي بحث اين شد كه حضرت زهرا داخل خانه خود، مدفون است و احتمالات ديگر بسيار بسيار ضعيف است؟
ـ بله از مجموع ادله و شواهد به دست ميآيد كه قبر مطهر حضرت زهرا (س) در بيت خود و در كنار مسجد رسول خدا (ص) است.
* اگر حضرت زهرا (س) در خانه خود مدفون است پس جريان تشييع جنازه، تابوت و .... چگونه توجيه ميشود؟ چون به هر حال تابوتي براي حضرت ساختند و ايشان را مخفيانه تشييع كردند.
ـ حضرت، دو خانه داشتهاند. خانه اول كنار مسجد پيامبر بود و خانه دوم نزديك بقيع بود. حوادث مهم تاريخي هم بيشتر در خانه دوم اتفاق افتاده است كه از جمله يورش به خانه حضرت زهرا (س) و آتش زدن آن، دوران نقاهت ايشان، ملاقاتها و حوادثي كه در ايام نقاهت حضرت زهرا (س) اتفاق افتاده در خانه دوم بوده است. لذا مراسم تجهيز و تشييع آن بانوي مكرمه، مربوط به منزل دوم بوده و از آنجا به سمت منزل اول تشييع شده و در منزل اول كنار مسجد دفن شده است.
* پس با اين بيان، اشكالي كه برخي وارد كردهاند (چگونه خانه حضرت زهرا (س) را سوزاندند در حالي كه منزل ايشان، كنار مسجدالنبي بود و سقف مسجد و قبر رسول خدا (ص) از شاخه هاي قابل اشتعال بود، لذا اگر آن خانه را ميسوزاندند همه مسجد آتش ميگرفت) حل مي شود؟
ـ بله، اين حادثه در بيت دوم اميرالمؤمنين (ع) اتفاق افتاده نه بيت اول كه كنار مسجد بود و اينطور اشكالها براي از بين بردن حوادث مهم آن زمان است.
* عدهاي معتقدند كه؛ وهابيها ميخواهند قبر حضرت را مشخص جلوه دهند و اصرار دارند كه حضرت زهرا (س) در بقيع، دفن شده و لذا قبر فاطمه بنت اسد را قبر حضرت زهرا معرفي ميكنند. نظرتان چيست؟
ـ تحريف اين واقعيت و اصرار و تلاش نويسندگان آنها، در طول تاريخ وجود داشته است. حكومتها در طول تاريخ با معرفي قبر حضرت زهرا (س) در داخل حرم ائمه بقيع، ميخواستند فشار عقيدتي و سياسي را از خود دور كنند. همه اينها در راستاي سر پوش گذاشتن به ايراد و انتقادي است كه در طول تاريخ از سوي پيروان مكتب اهل بيت (ع) به خط فكري مخالفان اهل بيت (ع) از لحاظ مخفي بودن قبر يگانه يادگار رسول خدا (ص) مطرح شده است.
به همين جهت، حكومتها مجبور بودند به هر عنواني كه شده قبري براي فاطمه دختر رسول خدا (ص) معرفي كنند، لذا در طول تاريخ و حتي در دوران حكومت سعوديها كتيبههايي در حرم ائمه بقيع، مبني بر واقع شدن قبر فاطمه زهرا (س) در اين محل، نصب شد و در اين راستا براي فاطمه بنت اسد مدفنهايي غير از اين مدفن اصلي معرفي كردند.
همه اين تلاشها به خاطر اين است كه سوال بزرگ تاريخ را از بين ببرند كه چه شرايطي اتفاق افتاد كه قبر فاطمه زهرا (س) دختر پيامبر اكرم (ص) مخفي ماند. و اين هشداري جدي براي حقيقتطلبان است!
* علت اينكه امامان بعدها محل دفن را فرموده اند چه بوده است؟ آيا منافاتي با مخفي ماندن ندارد؟
ـ خير، اوايل بايد مخفي ميماند، چون اوضاع و شرايط بسيار بد بود اما بعدها اين شرايط حساس و سخت از بين رفت لذا اظهار كردند كه در خانه خود مدفون شده است. سؤال تاريخي همچنان نيز باقي است كه چرا و به چه علت در آن زمان قبر شريف ايشان مخفي ماند؟!
اين مطلب درباره قبر شريف حضرت اميرالمومنين علي عليه السلام نيز هست، قبر ايشان نيز بعدها معلوم شد.
*****
علامه حسن زاده آملی در کتاب هزار و یک کلمه جلد 3 – ذیل کلمه 345 می فرماید:
حق اینست که قبر حضرت فاطمه بنت رسول الله(ص) در مدینه در بقعه رسول الله و در جوار آن حضرت است . و آن قبری که در بقیع به نام فاطمه شهرت دارد، قبر فاطمه بنت اسد مادر امیرالمومنین علی (علیهما السلام) است.
مختار دویست نهج البلاغه این است :
« و من کلامٍ له (علیه السلام) عند دفن سیدة النساء فاطمه علیها السلام: السلام علیک یا رسول الله عنّی و عن ابنتک النازلة فی جوارک ....
به چند سطری که در صحیفه مصادر نهج البلاغه نگاشته ایم، التفات بفرمایید:
اعلم انّ روایة الکلینی فی الکافی، والشیخ الطوسی فی الامالی نصّ صریح علی انّ عصمة الله الکبری، سیدة النساء لیلة القدر فاطمه بنت رسول الله (صلوات الله علیهما)مدفونةٌ فی جوار ابیها فی بقعته، و هذا هوالحق.
و قد روی السید الاجل ابن طاوس فی الاقبال ذالک القول الحق عن جامع کتاب المسائل و اجوبتها ، و فیه :
ابوالحسن ابراهیم بن محمد الهمدانی قال کتبت الیه – یعنی الی الامام علی بن محمد الهادی(علیهما السلام)- ان رأیت ان تخبرنی عن بیت امّک فاطمه علیها السلام أ هی فی طیبة، او کما یقول الناس فی البقیع؟ فکتب : هی (علیها السلام) مع جدّی(صلوات الله علیه و آله). (الاقبال، من الطبع الاول الرحلی الحجری، ص 624)
و اقول: کلام الوصی مخاطباً رسول الله بقوله :« السلام علیک یا رسول الله »، کذالک قوله : « النازلة فی جوارک »، و قوله فی آخر کلامه : « السلام علیکما سلام مودع » نصٌ صریحٌ علی ذالک الحکم الحکیم. ..... الخ.
بعضی از صاحبدلان به طریق خاصی از علم جفر نیز جواب گرفته است که (جای قبر خانه شفیع جمیع امت است)وصورت لوح آن این است:یا علیم قبر فاطمه زهراء-علیها السلام-در چه جای مدینه است؟
بیست ودوم ربیع الآخرهزار وسیصد ونود وهفت= 9=45=441=4374=(میزان=7=16=124=42+82)
-
وصیتنامه شهید امیر سپهبد علي صياد شيرازي- خداوندا! ولی امرت حضرت آیتالله خامنهای را تا ظهور حضرت مهدی (عج) زنده، پاینده و موفق بدار
-
پایگاه صالحات- مقام معظم رهبری: كوردلان منافق بدانند كه با اين جنايتها روز به روز نفرت ملت ايران از آنان بيشتر خواهد شد و خون مردان پاكدامن و پارسا هم چون صياد شيرازي و شهيد لاجوردي بدنامي و سياهرويي آنان را در تاريخ و در دل اين ملت هميشگي خواهد كرد. نام : علي صياد شيرازي تولد : 4 خرداد 1323 - درگز تحصيلات :...
تعداد بازدید : 25898
نظرات حضرات آیات یزدی، واعظ طبسی، باریک بین، صابری همدانی و آذری قمی در خصوص اعلمیت یا اصلح بودن تقلید از آیت الله العظمی خامنه ای در سال 1373
-
پایگاه صالحات - آیت الله حاج شیخ محمد یزدی رئیس (سابق) قوه قضائیه، نماینده مجلس خبرگان و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بسم الله الرحمن الرحیم بدون تردید از حضرت آیة الله خامنه ای مقام معظم رهبری که از فقهای عالیقدر واجد شرایط تقلید و مرجعیت هستند و دارای مرجّحات عدیده می باشند، می توان در تمام مسایل مورد نیاز تقلید...
تعداد بازدید : 44419
پنج حدیث تکان دهنده در باب عذاب شدید مدیران و مسئولین در صورت عدم رعایت عدالت و تقوا و اهلیت + کلمات راهگشای امام خمینی (بخش سوم)
-
پایگاه صالحات- پيامبر اكرم (ص): هيچ كس بر ده نفر يا بيشتر اميرى و رياست نمى كند مگر اينكه در روز قيامت با دستان غل و زنجير شده آورده مى شود پس اگر (در زمان رياستش ) نيكوكار بوده و غل و زنجير از او برداشته مى شود و اگر بدكار بوده و بر غل و زنجيرش افزوده مى گردد. 1- رَسُولُ اللَّهِ (صلّی الله علیه و آله): مَنْ تَوَلَّى عِرَافَةَ...
تعداد بازدید : 62190
دیدگاه امام خمینی، آیت الله العظمی خامنه ای و بزرگان در خصوص اهمیت برپایی دستجات عزاداری با رعایت جهات شرعی- امام: تكليف مردم است دستههاى شكوهمند بيرون بياورند
-
پایگاه صالحات- مقام معظم رهبری: همين عزادارى متعارفى كه مردم ميكنند؛ دستهجات سينهزنى راه مىاندازند، عَلَم بلند ميكنند، اظهار محبت ميكنند، شعار مينويسند، ميخوانند، گريه ميكنند؛ اينها ارتباط عاطفى را روزبهروز بيشتر ميكند؛ اينها خيلى چيزهاى خوبى است. حضرت آیت الله العظمی خامنه ای س 1448: نظر شريف...
تعداد بازدید : 52009
وصیتنامه دانشجوي شهيد محسن وزوايي- بزرگترین خطراتى که انقلاب را تهدید میکند، آفت نفوذ خطوط انحرافى در خط اصلى انقلاب یعنى همان خط امام است
-
پایگاه صالحات- حضرت آیت الله العظمی خامنهای: این جمله که شهید وزوایی به مادرش گفته: «من کربلا را برای خودم نمیخواهم بلکه آنرا برای نسلهای آینده میخواهم» از کسی صادر میشود که روح خیلی بلندی داشته باشد و شهید وزوایی الحق از بزرگان بود. نام: محسن وزوايي فرزند: حسین ولادت:تهران_ ۸ مرداد ماه ۱۳۳۹ شهادت: 10/02/1361 محل...
تعداد بازدید : 45079
نظرات حضرات آیات استادی، محسنی گرکانی، هاشمی، و مجتهدی در خصوص اعلمیت یا اصلح بودن تقلید از آیت الله العظمی خامنه ای در سال 1373
-
پایگاه صالحات - آیت الله حاج شیخ رضا استادی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بسمه تعالی بعد التوجه لمصلحة العالم الاسلامی و التشیع و بعد الالتفات بوجوب حمایة و حفظ النظام الاسلامی المبارک، اعرف آیة الله الحاج السید علی الخامنئی قائد الثورة الاسلامیة (دامت برکاته) باعتباره احد المجتهدین الجامعین لشرائط المرجعیة الذین نستطیع ان نعرفهم...
تعداد بازدید : 44831
در مکاشفه ایشان حضرت زهرا فرمودند«فرزندم علي (خامنه ای) غريب، مظلوم و تنهاست»و امام زمان فرمود«بگو اين ميمونها را از قم بيرون بريزند، من از نايبم حمايت ميكنم»با اشاره حضرت کابینه خاتمی جلوی چشم من آمد
-
پایگاه صالحات- حجت الاسلام رحيميان: يك پدر شهيد در تير 78 در مکاشفه دیده بود که امام زمان فرمودند: «به آقاي فاضل لنكراني بگو قيام كند اين ميمونها را از قم بيرون بريزند، من از نايبم حمايت ميكنم» با اشاره حضرت کابینه دولت خاتمی جلوی چشم من آمد، دو نفرشان مهاجراني و عبدالله نوري و يكي در رأس شان بود. چهره...
تعداد بازدید : 68953
پانزده حدیث تکان دهنده در باب سپردن ریاست به غیر اهلش + فرمایش مهم امام خمینی (بخش دوم)
-
پایگاه صالحات– مدیران و مسئولینی که بدون شایستگی پست گرفته و پست عطا می کنند، بخوانند- رسول خدا (ص): هر که در ميان چند مسلمان يک نفرشان را رئيس قرار دهد و بداند در ميان آن چند نفر کسي بهتر و لايق تر و عالم تر به کتاب خدا و سنت نبيش است، به خدا و رسولش و همه مسلمانان خيانت کرده است. 1- قال الامام...
تعداد بازدید : 49729
یازده حدیث تکان دهنده در باب علاقه به ریاست و قبول آن ، جز برای اهلش و کسی که به عدالت خود اطمینان دارد + هشدار امام خمینی (بخش اول)
-
پایگاه صالحات – عاشقان و شیفتگان ریاست بخوانند- امام صادق (ع): كسى كه (بدون داشتن صلاحيت) رئيس گردد ملعون است و كسى كه براى رياست همت گمارد ملعون است و كسى كه با خود درباره رئيس شدن سخن گويد ملعون است. 1- قال الامام الرّضا (علیه السلام): «من طلب الرئاسة لنفسه هلك، فانّ الرئاسة لا تصلح الاّ...
تعداد بازدید : 69402
آیت الله بهجت:شرکت نکردن در انتخابات حرام است-کسانی که در انتخاب متحیرند، ببینند کدامیک، با ولایت علی(ع)موافق با موافق تر است، عملاً انتظار مهدی(ع) را دارد؟و در صفات، شبیه به کفر یا نفاق و کدام، دورتر است ...
-
پایگاه صالحات- دو بیانیه آیت الله العظمی بهجت (ره) در خصوص انتخابات و تشخیص اصلح – فتوای ایشان در خصوص انتقاد از نامزدهاى انتخاباتى – و نحوه شرکت ایشان در انتخابات فرزند آیت الله بهجت: در پاسخ به این سووال که می گویند ایشان دیانت را از سیاست جدا می دانست صحیح است یا خیر اظهار داشت: ایشان در سیاست کاملا صاحب نظر بود و...
تعداد بازدید : 45484
امام خمینی (ره): اگر کسی بخواهد مردم را تحريك بكند، یا به مردم بگويد كه اين شوراى نگهبان كذا ، تحت تعقيب مفسد فى الارض بايد قرار بگيرد.
-
پایگاه صالحات- امام خمینی: دعواهاى ما دعوايى نيست كه براى خدا باشد. اين را همه از گوشتان بيرون كنيد! همه تان همه ما، از گوشمان بيرون كنيم كه دعواى ما براى خدا است، ما براى مصالح اسلام دعوا مىكنيم. خير! مسأله اين حرفها نيست. من را نمىشود بازى داد! دعواى خود من و شما و همه كسانى كه دعوا مىكنند همه براى...
تعداد بازدید : 43794
شيخ نعيم قاسم ، معاون دبیر کل حزب الله لبنان : بیداری اسلامی تا هنگام ظهور ادامه دارد. حزب الله گوش به فرمان امام سید علی خامنه ای است.
-
پایگاه صالحات- معاون دبیر کل حزب الله: یکی از کمربندهای حفاظت بارگاه حضرت زینب سلام الله علیها را حزب الله تشکیل داده است. هم اکنون حزب الله قادر است که تمام این تکفیری ها را از بین ببرد و وجود این اشرار را از زمین تطهیر سازد. ولی حزب الله رهبر دارد و گوش به فرمان امام سید علی خامنه ای است. مشروح...
تعداد بازدید : 40260
آیتالله نوری همدانی: آیتالله خامنهای نائب امام زمان (عج) است. و بدانید که این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل میشود
-
پایگاه صالحات- آیتالله نوری همدانی: این جمله امام خمینی که "ولایت فقیه همان ولایت رسولالله (ص) است" بسیار پرمعناست یعنی مخالفان ولایت رسولالله که شامل ناکثین، مارقین و قاسطین بودند امروز همانها مخالفان ولایت فقیه هستند. و ولایتفقیه زمینهساز ظهور امام زمان (عج) است آیتالله نوری همدانی در...
تعداد بازدید : 45530
نحوه دعا کردن برای فرج حضرت و شرایط و موانع آن در کلام آیت الله بهجت (ره)
-
پایگاه صالحات – اگر ظهور حضرت نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهیّا سازد، از جمله این که از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می شود که این همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است، که واقعاً بی سابقه است، و بلاهای دیگری که تا قبل از ظهور آن حضرت می آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد. از بیانات مرحوم...
تعداد بازدید : 40710
وصیتنامه شهید سردار حسین خرازی- خدايا! غلط كردم، استغفرالله، خدايا امان، امان از تاريكي و تنگي و فشار قبر و سؤال منكر و نكير در روز محشر و قيامت. به فريادم برس.
-
پایگاه صالحات- مقام معظم رهبری: زندگی و سرنوشت این شهید عزیز و هزاران نفس طیبهای كه در این وادی قدم زدهاند، صفحه درخشندهای از تاریخ این ملت است. ملتی كه در راه اجرای احكام خدا و حاكمیت دین خدا و دفاع از مستضعفین و نبرد با مستكبرین، عزیزترین سرمایه خود را نثار میكند و جوانان سرافرازش پشت پا به...
تعداد بازدید : 41848
نظرات حضرات آیات جنتی، واعظ زاده، غرویان، غروی و زرندی در خصوص اعلمیت یا اصلح بودن تقلید از آیت الله العظمی خامنه ای در سال 1373
-
پایگاه صالحات - آیة الله حاج شیخ احمد جنتی عضو جامعه مدرسین، شورای نگهبان و مجلس خبرگان بسمه تعالی تقلید از مقام معظم رهبری بلا اشکال و موجب تقویت اسلام و انقلاب و قطع امید دشمنانی است که می خواستند از طریق دخالت در این امر حیاتی، نظام جمهوری اسلامی را تضعیف نمایند . موفق باشید . احمد جنتی 73/9/15 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ...
تعداد بازدید : 36834
علامه حسنزاده آملی: (تمجيداتم از مقام معظم رهبری) بسيار خوب و بهجا بود و از نظر بنده هيچ مشكلي ندارد.
-
پایگاه صالحات - از علامه حسنزاده آملي درباره تعابيري همچون « قائد ولي وفي » و « رائد سائس وفي » كه براي مقام معظم رهبري به كار بردهاند، سؤال شد كه گفت : اين عناوين بسيار خوب و بهجا بود و از نظر بنده هيچ مشكلي ندارد. به گزارش خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاری فارس، در 19 خرداد 1390 و در مجمع عالي حكمت...
تعداد بازدید : 36222
علامه مصباح يزدي: اگر کسي را انتخاب کنيم که نسبت به اسلام هيچ تعهد والتزامي ندارد، گناهش براي ما ابدي خواهد بود و در هر قدمي که بر خلاف اسلام برميدارد، دخيل خواهيم بود
-
پایگاه صالحات- آيتالله مصباح یزدی: بعضيها، خيلي اوقات فکر ميکنند به تکليف شرعي خود عمل ميکنند، اما عدم آگاهي و بصيرت آنها موجب ميشود تا تيشه به ريشه اسلام بزنند. به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت آيتالله مصباح، ايشان در ديدار با بسيج دانشجويي که در تاريخ يازدهم اسفندماه 1390 در مؤسسه امام...
تعداد بازدید : 33326
مرحوم آيتالله نجمي: مرقد مطهر حضرت زهرا (س) در داخل خانه خودش و در جوار قبر رسول اکرم (ص) است + نظر علامه حسن زاده آملی
-
پایگاه صالحات- عضو هيئت علمي بعثه مقام معظم رهبري با بيان خاطرهاي از علامه العمري (ره) گفت: در مدينه با شيخ العمري ديدار كردم. وي گفت: قبر آن حضرت مسلماً داخل بيت خودش است و زماني كه ما كودك بوديم، قبر آن حضرت مشخص بود و ارتفاع آن به يك متر ميرسيد، ايشان اشاره كرد به عصايي كه در دست من بود و...
تعداد بازدید : 25440
آیت الله شیخ محمد شاه آبادی (ره): ایران مورد توجه و نظر ولی الله الاعظم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف می باشد
-
پایگاه صالحات- فرزند ارشد استاد اخلاق و عرفان امام خمینی: و بدانید که ایران مورد توجه و نظر ولی الله الاعظم امام زمان (عج) میباشد و می رسد روزی که تمام غرب و شرق به واسطه رشد و تکاملی که ایران پیدا می کند محتاج مردم ایران می گردند. عارف بزرگ مرحوم حضرت آیت الله شیخ محمد شاه آبادی (ره)، فرزند ارشد استاد...
تعداد بازدید : 39045
آیت الله بهجت: در مجلس، وظیفه شما این است که خواسته های زعیم (مقام معظم رهبری) را بدانی و دقیقا به خواسته های او عمل کنی والسلام
-
پایگاه صالحات- آیت الله بهجت (ره) نوشتند: اگر می دانی به گناه می افتی، ورود شما به مجلس حرام است. ... در مجلس، وظیفه شما این است که خواسته های زعیم را بدانی و دقیقا به خواسته های او عمل کنی والسلام. حجتالاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهراني: در زمان فتنه در مجلس از یک موضوع بسیار رنج میبردیم، برخی دوستانی که...
تعداد بازدید : 34618
هشدار جرج سوروس درباره بحران اقتصادي حاكم بر دنيا- آمريكا و اروپا بايد خود را آماده مواجهه با هرج و مرج و شورش هاي خياباني كنند
- پایگاه صالحات- جرج سوروس، ميلياردر 81 ساله صهيونيست و پدر انقلاب هاي مخملي براي نشان دادن عمق فاجعه اي كه غرب را تهديد ميكند به اين جمله بسنده كرد كه « حاضرم در اين اوضاع و احوال زنده بمانم تا اين كه يك ثروتمند باقي بمانم. » همزمان با انتشار اخبار گسترش اعتصاب و تظاهرات ضد دولتي در كشورهاي اروپايي، و تحليل...
تعداد بازدید : 10885
وصیتنامه شهید سوخته در عشق خدا، محمد تورجی زاده- خدایا همیشه نگران بودم که عاملی باشم برای ریخته شدن اشک چشم امام عزیز
-
پایگاه صالحات- امام خمینی: اينجانب هر وقت با اين عزيزان معظم برخورد مي كنم يا وصيت نامه انسان ساز شهيدي را مي بينم احساس حقارت و زبوني مي كنم. اينان سند ايمان و تعهدشان را به اسلام در دست دارند و قبور شهدا و اجساد و ابدان معلولان‚ زبان گويائي است كه به عظمت روح جاويد آنان شهادت مي دهد نام: محمد تورجی...
تعداد بازدید : 77391
آيت الله بهجت(ره): من (برای رهبری) بهتر از ايشان (آیت الله العظمی خامنه ای) سراغ ندارم
-
پایگاه صالحات – حجت الاسلام و المسلمين صديقي با اشاره به فضايل والاي آيت ا... العظمي بهجت تصريح كرد: از قبل از انقلاب هم آقا و آقاي بهجت ارادتي به هم داشتند كه در اين اطلاعيه بعد از وفاتشان هم با كلمه ارادت مطرح كرده بودند و از آن طرف هم مورد علاقه آيتا... بهجت بودند. بعد از رهبري ايشان هم من آن...
تعداد بازدید : 33562
رييس قرارگاه عمار: بهترين شرايط اين است که بقية الله الاعظم (عج) بيايد و بدانيد بايد براي سختترينها مهيا باشيد
-
طائب: بهترين شرايط اين است که بقية الله الاعظم (عج) بيايد و بدانيد بايد براي سختترينها مهيا باشيد، لذا مقام معظم رهبري فرمود "فتنه بزرگتري در راه است، مراقب باشيد"، خيليها فکر کردند که اين فتنه، فتنه داخلي است، بنده عرض ميکنم به اقتضائات زمان دقت کنيد، متوجه ميشويد منظور اين حرف چيست. به...
تعداد بازدید : 36841
سایر مطالب :
<< < 1 2 3 4 5 > >> (5)
دیدگاهها
ای مولای من ؛ يا فاطمه به فرياد من برس !
تا زخمهای کهنه دل را دوا کنم
با ذکر نام پاک تو ذکر خدا کنم
يافاطمه به سجده بگويم به صد نفس
مولای من تويی و به حاجت صدا کنم
تا پا نهم به خاک مدينه به ياد تو
خاکش ز بهر چشم ترم توتيا کنم
چون آن ضريح گمشده پيدا نمی کنم
اندر کنار قبر نبی عقده وا کنم
من عهد بسته ام که بميرم ز داغ تو
عهدی دگر کنم که به عهدم وفا کنم
غمهای آسمان که هجوم آورد به دل
رفع غم گران به حديث کساء کنم
مهدی کجاست تا که به امر ولايتش
سرهای دشمنان تو از تن جدا کنم
التماس دعا
حميد رضا فاطمی
fatemi84.blogfa.com
انگار بدتان نمی آید که سروته قضیه شهادت را هم هم بیاورید.